dimarts, 12 d’abril del 2011

avui fem Creps

ingredients:

-200 cc. de llet
-2 ous
-una mica de sal
--125 gr. de farina
-30 gr. de matenga
-1 cullerada de sucre (per a crèps dolces)

Preparació:

Es baten els ous i s'hi afegeix la sal i ,en dues tongades,la farina.Després s'hi afegeix la llet, si cal, el sucre, i es bat fins que quedi una pasta ben fina.

Cal una bona paella ,untada amb mantega mitjançant un pinzell o un paper de cuina.aixecar-les del foc mentres es deixa anar una cullerada de la crep, s'estèn bé tot giravoltant-la.

i ja està.depèn de la mida de la paella i de la traça a fer-les (millor que suin primers),en poden sortir entre 4 i 8.només cal omplir-les del que es vulgui:xocolata,formatge,pernildolç...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada