dilluns, 24 de gener del 2011

Projecte Cuina: Ous farcits amb amanida de patates i tonyina



Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
  • 4 Ous
  • Tonyina amb oli
  • 4 Patates
  • Olives farcides
  • Tronquets de cranc (surimi)
  • Salsa maionesa
  • Balsàmic de Mòdena
Preparació
Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s’ajunten amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una forquilla fins que quedi una pasta tova. Amb una cullera vas omplint les clares amb aquest preparat.
Les patates es poden bullir amb pell durant 40 minuts o sense 25 (o es poden reciclar les patates d’alguna verdura on t’hagin sobrat). Talles les patates, les olives i els tronquets de cranc a trossos petits. Ho poses tot junt amb una platera i hi poses els ous a sobre, ho decores amb el balsàmic de Mòdena. La maionesa millor servir-la a part perquè cadascú se la posi al seu gust.
Millor deixar-ho a la nevera per servir-ho fresquet.

http://bonplat.cat/

1 comentari: